O nama

Dental Studio Dr O

Naši profesionalni stomatolozi, pobrinuće se da Vaš osmeh bude besprekoran i da Vaši zubi budu zdravi. Svaki član našeg tima nastoji da Vam obezbedi pre svega vrhunsku uslugu,
ali i da Vam omogući prijatno i ugodno iskustvo.

Više o nama

Dental Studio DR O nastoji ka ispunjenju i prevazilaženju očekivanja pacijenata. Zastupamo stav da je podjednako važna preventiva nega kao i sam zahvat i post operativna nega zuba.

Na svaku vašu neodumicu ili problem mi Vam dajemo stručan odgovor i konsultacije i usklađujemo Vaše želje i mogućnosti sa tretmanom koji je za Vas najbolji. 

Naša vizija je da razvijemo dugoročne odnose sa našim pacijentima i da im osiguramo našu uslugu kroz personalizovanu, iskrenu, etičku i informiranu brigu.

Želimo da pružimo našoj zajednici izvrsnu oralnu zdravstvenu zaštitu kroz visoko kvalitetne, multidisciplinarne i troškovno efikasne stomatološke usluge i procedure.

Iskustvo, tradicija, kvalitet

Najkvalitetniji materijali i najsavremenije tehnike

U skladu sa brzim tehnološkim razvitkom usklađene su i naše usluge i naše metode pregleda i lečenja. Koristeći renomirane svetske proizvođače nudimo brža, efikasnija i bezbolnija rešenja.

Najbolji saveti i potpuno individualni pristup

Uvek preporučujemo najadekvatniji tretman u zavisnosti od postojeće situacije. Uzimamo u obzir i vaše želje i mogućnosti. Kroz otvorenu komunikaciju zajednički dolazimo do najboljeg rešenja za pacijenta.

Naš profesionalni tim

Stomatolozi u našoj ordinaciji su eksperti iz različitih oblasti i specijalizacija. Kumunikativni su i prijatni, potpuno posvećeni svakom pacijentu. Zajednički se dopunjuju kako bi uvek reagovali pravovremeno u svakoj situaciji.

Utisci

Pozovite nas i zakažite pregled u ordinaciji