Laser

Elexxion laserski uređaji su opremljeni nizom programa, koji su usklađeni sa prosečnim vrednostima potvrđenim u brojnim naučnim radovima i kroz saradnju s najprestižnijim univerzitetima i čuvenim doktorima i stručnjacima u oblasti stomatologije.

Laserski tretmani

Afte, analgezija, absces, hemostaza, sterilizacija kanala korena-endodoncija, fibromi, fistule, frenulektomija, gingivoplastika, herpes labialis, hipersenzitivni dentin, periodontitis, periimplantitis, izbeljivanje zuba, otvaranje gingivalnog sulkusa…

Lasersko izbeljivanje zuba Elexxion AG aparatom vrlo često zamenjuje se ZOOM tehnologijom iako postoji jedna vrlo bitna razlika, a to je primena lasera kao aktivatora gela u odnosu na halogeno (plavo) svetlo. Ovo je vrlo korisna metoda jer većina pacijenata bude vrlo zadovoljna postignutim rezultatima nakon samo dva tretmana.

Postupak je vrlo brz i jednostavan. Na zub se nanese hidrogen peroksid gel, a onda se svaki zub osvetli laserom. Izlaganje laserskom zračenju ne traje više od 2 minuta. Izbeljivanje zuba laserom je bezbolno u odnosu na zoom tehnologiju i ne dolazi do zagrevanja mekih i tvrdih tkiva.

Prednosti laserskog izbeljivanja:

Bezbolnost – zahvaljujući impulsnoj tehnologiji, zraci ne zagrevaju dublje slojeve tkiva

Nema toplotnog zagrevanja ili iritacije. Laserski zrak se usmerava na zub, a područje gingive zaštićuje posebnim gelom

Sigurnost – stomatolog u svakom trenutku kontroliše dubinu i snagu laserskog zraka na tkiva, bez nepotrebnog delovanja na okolinu tkiva

Brzina postupka i rezultati koji su vidljivi u roku od 24 sata

featured-img

Planirajte

Lep i blistav osmeh

Kontakt informacije
Pozovite nas
+381 11 33 41 452
Nušićeva 3/II, Beograd, Srbija