Folija za ispravljanje zuba

Folija za ispravljanje zuba (Invisalign ili eCligner ili nevidljiva fiksna proteza).

Digitalni intraoralni skeneri TRIOS, renomiranog danskog proizvođača ,,3shape ‘’ omogućiće vam da na najestetskiji način dođete do savršenog osmeha i savršenih zuba.

Za razliku od klasičnih fiksnih proteza, folije za ispravljenje zuba dovode vaše zube u idealan položaj uz pomoć plastičnih, providnih alajnera.

Komforniji i zagarantovan način ispravljanja zuba, bez bravica i redovnih dolazaka na zatezanje i kontrole.

Ovom metodom dolazite do savršenog osmeha i zuba za najkraći vremenski period.

Nevidljive folije su izrađene pomoću najsavremenije 3D tehnologije. Simulacija pomeranja zuba i uzimanje otiska vilice se radi pomoću software-a. To je kompijuterski vodjena ortopedija vilice. Idemo u korak sa najnovijim tehnološkim razvitkom i omogućujemo Vam lakši, brži, bezbolniji a opet siguran način ispravljanja i dijagnostike zuba. Pomoću TRIOS skenera koji prikazuje Vaše zube na kompjuteru i relanom vremenu i u realnim bojama.

Nakon skeniranja gornje i donje vilice, preciznim kompjuterskim analizama se individualno izračunava koliko je pacijentu potrebno folija do idealnog položaja zuba.

Ceo tretman je maksimalno komforan za pacijenta, a rezultati su zagarantovani.

Prednosti nevidljivih folija su brojni:

* Estetski prioritet zbog svoje prozirnosti
* Olakšano održavanje oralne higijene
* Potreban broj folija se isporučuje odjednom, što pogoduje pacijentima iz inostranstva.
* Povećana preciznost pomeranja zuba u odnosu na klasične metode.

M Aligner je orto sistem za ispravljanje zuba folijama.

M Aligner tehnika je ortodontski tretman čiji se aparati sastoje od estetski prihvatljivih, komfornih, efikasnih, naprednih i sekvencijalnih providnih folija.

Set folija služi za ispravljanje zuba i moguće je u jednom koraku, jednom posetom kod stomatologa, dobiti  komplet za celu terapiju. Sastoji se od seta folija koje se menjaju na otprilike 12-14 dana. Konstantnim nošenjem folija oko 20h dnevno vrši se kontinuirani pritisak na zube koji dovodi do pomeranja zuba. Broj folija zavisi od težine malpozicije, broja zuba koji će biti uključeni u terapiju i način pomeranja tih zuba tokom terapije.

Potražnja za korektivnim terapijama malpozicije prednjih zuba je u porastu, naročito kod odraslih pacijenata koji ne žele da koriste fiksni aparat sa bravicama. Tendencija potražnje ukazuje da se želi kraći, manje invazivan i estetski prihvatljiviji ortodontski tretman. Ovim pacijentima M Aligner pruža veoma efikasno rešenje.

Ukratko, ovo je tehnika u povoju sa planom globalne ekspanzije.

Prednost naše ordinacije:

Sve analize, proračune, savete vrši Dr sci stom. Milutin Obradović, jedan od začetnika moderne ortopedije vilica, sa jedinstvenim iskustvom na ovim prostorima.

featured-img

Planirajte

Lep i blistav osmeh

Kontakt informacije
Pozovite nas
+381 11 33 41 452
Nušićeva 3/II, Beograd, Srbija